Om
VI LEVERER IKKE CATERING JUNI – JULI – AUGUST
Da har vi høysesong på ferjene og må bruke alle ansatte på å drifte cafen om bord.
Catering er en viktig del av tilbudet fra oss på Fjordcafe. Vi leverer gjerne mat fra våre kjøkken på MF Lysingen til alle typer selskaper og arrangement.
Vi leverer til alle typer selskaper og arrangement, små og store.
Bursdager, dåp, bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær, jubileum, festivaler, fester og andre arrangement
Ta kontakt med oss og sammen finner vi løsning.
Fjordcafe Catering er en del av Fjordcafe AS. Fjordcafe AS ble startet desember 2016. Fjordcafe har kontrakt med Torghatten Trafikkselskap med å drifte mat servering på ferjestrekningen Vennesund – Holm riksvei 17 Sømna kommune og Bindal kommune.
Fjordcafe betjener årlig 150 000 reisende passasjerer og har forpleining for mannskapet om bord i ferjene. Høysesongen så jobber det 12 ansatte i Fjordcafe og ellers i året er det 6 ansatte i faste stillinger.
Fjordcafe AS eies av Ivar og Lena Laukholm. Ivar Laukholm har over 35 års erfaring fra Kokkeyrket og Lena Laukholm har 20 års erfaring som kokk. Fjordcafe AS er tilknyttet NHO Reiseliv.
Våre Ansatte

Joakim Kvam
Kjøkkensjef
Joakim kommer fra Brønnøysund.
Har jobbet i Bransjen i over 15 år. Steder som Fru Haugans Hotell, Skarven, bark Spiseri og bar, Hoelstuen og nå Fjordcafe AS
Han er restaurant kokk i hjerte og jobber med hver tallerken som legges opp. Stiller store krav til råvarer og gode smaker.

Jonas Møller
Kjøkkensjef
Jonas ha jobbet på Vega Havhotell i over 9 år, han har også vært utplassert på Hallingstuene, dette har ført til at han har fått god og grundig opplæring av brødrene Jon og Frode Aga. Jonas er opptatt av lokalmat og har mye kontakt med lokalmatprodusenter omkring på Helgeland. Han går nye veier i smak og jobber med fristelser på tallerkenen.
Vårt Kjøkken
VI LEVERER IKKE CATERING JUNI – JULI – AUGUST
Vi har kjøkken om bord i ferjen MF Lysingen
Fjordcafe leier kjøkken og serverings lokaler på denne ferjen. Våre kjøkken er moderne kjøkken som er tilpasset dagens krav til matproduksjon og mat servering. Vi har internt kontrollsystem og eget HMS-system for å sikre kvalitet og kontroll på alt det vi gjør.
FjordCafe Catering har også muligheter å leie flere kjøkken i distriktet om det kreves, og da kun kjøkken som er godkjent for matproduksjon og mat servering.
Betingelser
Referanser
«Fjordcafe AS v/ Ivar Laukholm hadde ansvaret for all catering i forbindelse med fergedåpen av MF Hornstind i slutten av august, mens vi i Nordnorsk Kommunikasjon hadde totalansvaret for arrangementet.
Fjordcafe leverte nydelig Helgelands-tapas og drikke til gjestene om bord på TTS sin nye stolthet, på ferjecruiset fra Brønnøysund til Forvik. Ivar Laukholm hadde også komponert en strålende tre-retters festmiddag – et måltid som virkelig sto i stil både med vår kystkultur og med verdiene i Torghatten Trafikkselskap. Ferske lokale råvarer gledet gjestene, og mange ble både overrasket og henrykt da de fikk hovedretten på bordet: Ekte nordnorsk seibiff! Et uvanlig , men meget vellykket, valg. Desserten – rabarbrakompott med bringebær –satte oss tilbake i tid, til bestemor og hagen hennes. Ivar og laget hans er kompetent og fleksible, og de strekker seg langt for å gi gjestene det aller beste.»
«Vi fikk mat fra Fjord Cafe lørdag 28.10.17. vi var over 50 personer med i selskapet. Det var bare gode tilbakemeldinger på maten. Den ble levert presist og det var nok mat, og vel så det.»